Een nieuw project voor op de basisschool maar ook een unieke kans om je als korps of dirigent/docent te ontwikkelen! LOGO KIK2.0_5

Korps in de Klas bestond oorspronkelijk alleen uit een HaFaBra project voor op de basisschool maar KiK2.0 bestaat uit nog veel meer onderdelen. Naast een inhoudelijk leuk programma voor op de basisschool is er ditmaal ook aandacht voor de ontwikkeling van de leerkracht en dirigent of docent van het orkest. Op inspiratiedagen kunnen scholen en orkesten elkaar ontmoeten en de succes of mogelijke leermomenten met elkaar bespreken. Daarnaast zijn er leerzame workshop om inspiratie op te doen en uw deskundigheid te bevorderen.

Naast deze inspiratiedagen en het unieke programma wat per school/korps wordt ontwikkelt wordt er ook een toolbox aangeboden. Deze toolbox is een leidraad om contact op te nemen met de lokale basisschool. En als laatste toevoeging aan KiK2.0 komt er een digitaal platform.
KiK2.0 is dus niet alleen een muziekproject om leerlingen te werven maar ook om deskundigheid te bevorderen. Daarnaast is het een manier om muzikale contacten zowel lokaal als provinciaal te ontwikkelen en om inspiratie en ideeën op te doen.

Meedoen?

Kijk voor alle informatie en aanmelding op: https://kik2-0.jimdo.com/