Klankwijzer gaat veranderen!

Wat betekent dit voor de aanlevering van berichten?

Het magazine Klankwijzer wordt met ingang van 20 november 2018: Nieuws- en informatieplatform KNMO Klankwijzer
Deze nieuwsbrief is geheel gewijd aan de veranderingen van Klankwijzer

Tot nu toe herinnerden we je voor iedere uitgave aan de deadline voor het inzenden van verenigingsnieuws en aankondigingen van activiteiten. Dat gaat veranderen. Met KW Nieuwsapp, KW Nieuwskrant, KW Nieuwswebsite, KW Nieuwsbrief en KW Magazine is de muziekliefhebber straks 24/7 verzekerd van het laatste nieuws en alle achtergrondinformatie uit de amateurmuziekwereld. Dat betekent ook dat er geen deadlines meer zijn. Nieuwsberichten en aankondigingen van activiteiten kun je voortaan doorlopend insturen voor plaatsing in een van de rubrieken.

Activiteiten vanaf 20 november kun je nu al insturen!

Zie www.klankwijzer.nl