Tijdens de jaarvergadering van het OMF in februari 2017 heeft u informatie ontvangen over Conference of the Birds. Deze voorstelling is één van de belangrijke projecten van Leeuwarden/ Fryslân 2018, en vindt in juli 2018 plaats in de Groene Ster, vlak buiten Leeuwarden. De aanmeldingen lopen goed door, maar er is nog plek voor meer muzikanten.

NDC mediagroep partner Friese HAFABRA

Daarover is goed nieuws te melden: de NDC mediagroep heeft zich als partner voor de Friese HAFABRA verbonden aan Conference of the Birds. NDC mediagroep is de uitgever van onder meer de Leeuwarder Courant en de Friese weekbladen. Het partnerschap houdt in dat NDC mediagroep de Friese HAFABRA gaat ondersteunen bij het verkopen van kaarten voor de voorstelling. Daarbij geldt dat er per verkocht kaartje tien euro naar de desbetreffende vereniging gaat.

Kom op 7 oktober
naar Birds & Brass
in Franeker

Op 7 oktober vindt een extra Birds & Brass plaats in sporthal de Trije in Franeker, als opmaat naar Conference of the Birds. In Franeker doen twaalf verenigingen mee. Voorafgaand het concert geeft NDC mediagroep een korte presentatie aan alle (potentiële) deelnemers van Conference of the Birds. Daarvoor nodigen we u van harte uit. Het programma begint om 20:15 uur, de entree is gratis.

Komt u langs? Laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar info@birdsandbrass.nl

Aanmelden voor Conference of the Birds kan nog

Verenigingen en muzikanten kunnen zich nog steeds aanmelden voor Conference of the Birds. Het wordt echt spectaculair en een “once in a lifetime” evenement. We hopen dat samen met jullie te beleven.

Aanmelden kan via info@birdsandbrass.nl onder vermelding van Birds & Brass 2018. Aanmelden kan óók ter plekke op 7 oktober.

Speeldata en repetities Conference of the Birds
De repetities en de voorstellingen vinden plaats in de periode van 1 tot en met 22 juli 2018. In totaal zijn er voor de orkesten vijf repetities op locatie en zes voorstellingen. De repetities duren een dagdeel per keer, en zijn in de weekenden overdag en door de week in de avond. De voorstelling begint om 20:30 uur en duurt maximaal anderhalf uur. De muziek is voor alle orkesten beschikbaar vanaf 1 april 2018.